Martens Systems op Hiltho Beurs

Martens Systems op Hiltho Beurs

Dit jaar bestaat de HILTHO 50 jaar. Martens Systems zal er in het Venray paviljoen te vinden. In dit paviljoen met alleen Venrayse bedrijven zal Martens Systems beursbezoekers laten zien wat ze in huis heeft. We zullen bezoekers over onze brede dienstverlening voor bedrijven en particulieren informeren in onze stand.

Van vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2017 gaat voor de 14e keer de bekende lifestyle-beurs HILTHO in Horst aan de Maas plaatsvinden. Dit opvallende evenement is in Limburg al 50 jaar een begrip! De HILTHO 2017 krijgt een totaaloppervlakte van zo’n 15.000 m² en een deelnemersveld van ± 400 exposanten. Met een verwacht bezoekersaantal van vele tienduizenden, zal de HILTHO ook nu weer de grootste paviljoenenbeurs van Nederland worden. Met een uitgekiende lay-out, diverse thema’s, shows, workshops en uiteenlopende presentaties voor een breed publiek, wordt de HILTHO 2017 wederom een mega-evenement. De HILTHO biedt straks alles voor huis en interieur, bouw en verbouw, tuin en buitenleven, domotica, woondecoraties, hobby en vrije tijd, opleidingen, huishoudelijke artikelen, gezondheidszorg, sfeervol eten en genieten, kantoorinrichting en automatisering, auto’s en bedrijfswagens, dienstverlening en advies, persoonlijke verzorging, muziek en nog heel veel meer. In 2017 bestaat de HILTHO 50 jaar. Daarnaast bestaat de Koninklijke Harmonie van Horst dan 200 jaar! Deze bijzondere jubilea laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Graag tot ziens! Tot Hiltho! Blijf nu al op de hoogte ben bekijk de facebookpagina van de Hiltho.