Uitfaseren meest toegepaste verouderde alarmsysteem van Aritech

Met het uitfaseren van de advisor serie is enkele jaren geleden een einde gekomen van de meest toegepaste alarmsystemen in Nederland. De voorraad onderdelen voor het oplossen van storingen raken op!

Het Limburgse Aritech legde in de jaren 80 van de vorige eeuw de basis voor deze legendarische serie panelen, voorzien van open software en betrouwbare hardware. Duizenden CD en CS panelen rolden in Roermond en later in Weert van de band. Door de verdere ontwikkeling van digitale techniek en bijbehorende software, is vijf jaar geleden de productie gestopt. De opvolger “Advanced” herbergt alle betrouwbare elementen van welleer en is bovendien uitgerust met nieuwe features. Denk aan een standaard ingebouwde kaartlezer, de mogelijkheid om push berichten op uw smartphone te ontvangen en de moeilijkste detectie plekken in huis te bereiken via een draadloze verbinding. Zo wordt veiligheid weer optimaal en eigentijds. Indien u nog een oude installatie in huis heeft willen wij u graag een vrijblijvend advies uitbrengen, ook als u nog geen partner van Martens Systems bent. Deze installaties zijn herkenbaar aan de bediendelen zoals is afgebeeld. Onze firma is tevens installateur van camera installaties, datanetwerken, glasvezeltechniek en brandmeldsystemen.

Voor meer informatie neem contact met ons op