Patchopdracht Kies techniek groot succes!

Patchopdracht Kies techniek groot succes!

We mogen terugkijken op een succesvolle “kies techniek” op het Raayland College in Venray. Deze werd gehouden op 10 maart 2018 en ook Martens Systems was er bij. De deelnemende bedrijven geven kinderen en ouders een kijkje in de keuken van hun technische mogelijkheden. Er was veel te doen, te maken en te zien!

Nico Versteegen en Ruud Engelen hadden hun handen vol aan alle geïnteresseerde kinderen. Met onze omgebouwde patchkast kregen de kinderen een mooie opdracht: binnen de tijd een aantal verbindingen leggen. Van de 10 snelste werd een leerlinge geloot die in 1”10 haar opdracht vervolmaakte. U leest het goed, het betreft een dame met technische ambities. Twee weken later werd haar prijs uitgereikt uit handen van Nico Versteegen.

We danken alle medewerkers van het Raayland College voor de ontvangst en gastvrijheid, en wensen alle basisschoolkinderen uit de regio veel succes toe bij het kiezen van hun vervolgopleiding.