Martens Systems lanceert twee huismerken voor het particuliere segment

Martens Systems lanceert twee huismerken voor het particuliere segment

Samen met leverancier Aras Security staan er bij Martens Systems al enige tijd fraaie alarm- en camera installaties op het schap.

Deze zijn ontwikkeld voor het particuliere en MKB segment. Frans Vestjens, onze security specialist is duidelijk: “Met het draadloos alarmsysteem van Ajax kunnen mensen zélf aan de slag. Het is niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook design en gebruiksgemak spelen een belangrijke rol bij de keuze van dit fabricaat. Martens Systems komt alleen nog maar om de hoek wanneer het om de finishing touch gaat”. Momenteel zijn er al enkele sets in de lucht en de eindgebruikers zijn zeer tevreden. Het alarmsysteem leent zich goed voor de onderkant van de markt. Gebruikers die een alarmsysteem willen maar niet gebonden zijn aan een verzekeringsverplichting of een meldkamer kunnen met het alarmsysteem van Ajax goed uit de voeten. Binnenkort zal er een operationeel systeem op ons kantoor in Venray te aanschouwen zijn. Voor diegene die wil komen kijken zal er medio 2018 gelegenheid zijn om een bezoekje te brengen aan onze kraamkamer op plataanstraat 16 in Venray.

Ook worden met grote regelmaat camera systemen in en om Venray geplaatst van Uniview, kortweg UNV. Dit product wordt net als het alarmsysteem gedistribueerd door Aras Security. Bijzonder aan deze serie is dat de camera’s slechts één fysieke kabel nodig hebben waarop zowel het beeld als het voedingssignaal gemoduleerd zijn. Tevens worden de camera’s geleverd met een zeer compacte recorder. De beeldkwaliteit kan oplopen tot 4 megapixel. Ook voor landelijk wonen zijn er camera’s uit de ‘Starlight’ range beschikbaar met een extra lange lichtgevoeligheid. Dirk Van Melick, technisch commercieel medewerker over projecties: “Het kiezen van een camerasysteem is altijd maatwerk. Nagenoeg elke situatie is anders, daarom wordt ons voorstel altijd voorafgegaan met een gesprek op maat. Wij moeten met onze systemen vertalen wat klanten willen zien. Met UNV zijn we niet de goedkoopste maar bieden we wel de juiste prijs-kwaliteit garantie voor dit product.”

Het gebruik van de meegeleverde app is vrij van abonnementen en reclames. Dat heeft ook zo zijn meerwaarde. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via info@martenssystems.nl

Download de flyers hieronder: