Gaat u goed voorbereid op vakantie?

Gaat u goed voorbereid op vakantie?

De vakanties zijn aanstaande. Wie kijkt er niet naar uit: lekker op pad met familie en vrienden, genieten van een hapje en een drankje op een sfeervol terras ergens ver weg van huis. De hond logeert bij een oppas en de auto heeft een extra beurtje gehad bij de garage, hoera we kunnen!

Zo denken de dievengildes er ook over. Zij maken tijdens deze dagen overuren want het is shopping-time. Daarom is het goed om ook stil te staan bij de inbraakveiligheid van uw woning. Naast een goed veiligheidsbeslag op ramen en deuren kan de nieuwste generatie alarmcentrales u ook een hoop gemak brengen.

Martens Systems levert alarmsystemen van UTC Aritech en Ajax. Beide fabricaten kunnen gekoppeld worden aan uw netwerk, waarna u via een beveiligde verbinding vanuit uw strandstoel op uw smartphone inzicht heeft over de beveiligde situatie thuis. De mogelijkheden voor een dergelijk systeem zijn nagenoeg onbeperkt: van klassiek tot draadloos met verzenden van snapshot foto’s en met meldkamer opvolging. Het ontwerp en keuze van een alarmsysteem is maatwerk. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u vrijblijvend advies verstrekken waarna u met een gerust hart op pad kunt gaan…

Een fijne vakantie alvast !