Laagdrempelige beveiliging is ook iets voor u!

Laagdrempelige beveiliging is ook iets voor u!

Voor het aanschaffen van een beveiligingscamera hoeft u beslist geen kennis van techniek te hebben. Dat bewijst het project dat wij recent hebben gerealiseerd.  Voor een deel van de Nederlandse bevolking kan het bedienen van een afstandsbediening of het pinnen in een winkel al een hele opgave zijn. Zij zijn bang voor techniek en kunnen de gevaren hiervan niet goed inschatten. Niet zo vreemd want zo’n 80 jaar geleden was het hebben van een radiotoestel al een hele evolutie.

Martens Systems creëerde een beveiligingsoplossing bij mensen met weinig affiniteit voor techniek. Het systeem bestaat uit een UNV camera met bijbehorende harddisk recorder. De recorder werd gekoppeld aan een 7” monitor. Dit schermpje is zo klein dat het opgaat in de wanddecoratie en nauwelijks opvalt. De bewoners kunnen nu zonder het indrukken van knopjes in een oogopslag zien wie er voor de deur staat.  De kinderen van het oudere echtpaar hebben via de app inzage met hun smartphone. Veiligheid hoeft niet ingewikkeld te zijn.