Tijd om over te stappen? Dat kan!

Tijd om over te stappen? Dat kan!

Energiecontracten, ziekenkostenverzekeringen… allemaal hersenbrekers voor de komende tijd.
Wellicht kan de dienstverlening van uw brand-, alarm of telefoniesysteem ook wel een boost gebruiken.
Tijd om actie te ondernemen!

Bij Martens Systems staat de klant centraal. Door onze maatgerichte aanpak kunnen wij u optimale service bieden. Zoekt u net dat extra beetje betrokkenheid of heeft u behoefte aan een frisse wind, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het gehele jaar door maar met name in de periode van september tot november maken veel mensen de balans op en maken ze de keuze om bij een firma te blijven of juist te switchen. Per e-mail kan veel, maar persoonlijke benadering is beter. Het gaat immers over het veilig kunnen werken van uw mensen en het beschermen van waardevolle spullen tegen braak en brand. Na een kennismaking met de mensen van uw organisatie maken wij een inventarisatie op en luisteren wij aandachtig naar uw behoeften. Op basis van deze ingrediënten stellen wij een voorstel op en komen dit bij u presenteren. Tijdens deze presentatie leert u onze mensen kennen en leggen wij u uit hoe Martens Systems u kan ondersteunen op het gebied van service en onderhoud. Indien gewenst vullen wij de presentatie aan met klantreferenties, bedrijfscertificaten en demonstraties.

Wilt u meer, dan kan dat ook. Door de jarenlange samenwerking met onze vaste relaties zijn wij voor vele het aanspreekpunt geworden voor de techniek in de breedste zin van het woord. Wij werken nauw samen met diverse partijen op het gebied van werktuigbouwkundige-, sanitaire- en elektrotechnische installaties alsmede op het gebied van keuringen en inspectie. We laten de kennis daar waar het thuis hoort en zorgen voor een gestroomlijnde communicatie en adequate financiële afhandeling uiteraard naar uw wensen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend voorstel, neem dan gerust contact met ons op.