Wij verwelkomen Drankhandel en Slijterij ‘Weijs’

Wij verwelkomen Drankhandel en Slijterij ‘Weijs’

De drankenhandel en slijterij van familie Weijs is sinds 1961 in het centrum van Horst gevestigd. Men biedt een uitgebreid assortiment aan speciaal bieren, gedistilleerd, whisky en wijn te vinden. Men zorgt voor een afwisselend wijnaanbod, waardoor voor iedere gelegenheid een geschikte wijn in het assortiment beschikbaar is. Aangrenzend aan de slijterij is een groot proeflokaal. Hier worden wijnavonden en wijnproeverijen georganiseerd. Achter de slijterij bevindt zich de logistieke draaischijf waar alle dranken aangeleverd en opgeslagen worden.

Naast de slijterij is de familie Weijs op het gebied van feestverzorging ook een vertrouwd adres. Niet voor niets is de slogan: “Uw feest begint bij ons”. Het verhuurprogramma herbergt een ruim aanbod aan meubilair, tapinstallaties, koelkasten en tussenbuffetten. Service is waar alles om draait!

Martens Systems leverde in 2018 een nieuwe alarminstallatie voor zowel de slijterij als de magazijnen. Deze werden opgeleverd en bezegeld met een klasse E2 certificaat. De familie Weijs toonde zich er tevreden en was blij verrast dat enkele blinde vlekken zorgvuldig aangepakt werden. Onze medewerkers leverden dus niet alleen een goede installatie op. Er werd ook advies gegeven over sleutelplannen, meeneem beperkende maatregelen en het aanbrengen van kleine bouwkundige aanpassingen. Deze aspecten onderscheiden de door het CCV erkende beveiligingsinstallateur ten opzichte van de rest.

Wij als Martens Systems zijn er trots op dat wij deze Horster ondernemersfamilie een nieuwe installatie hebben mogen leveren. Wij wensen hen veel prettige maar bovenal veilige jaren toe!

 

Tevredenheidsverklaring Dranhandel & Slijterij Weijs