een greep uitonze diensten

Beveiliging

Martens Systems zorgt voor een veilig gevoel!”

Wij kennen en onderkennen de risico’s waar particulieren en bedrijven heden ten dage aan bloot staat.

Door het combineren van verschillende technische maatregelen wordt een effectieve beveiliging gerealiseerd. Het gaat daarbij om een tijdige en zekere signalering en het opbouwen van voldoende weerstand, zodat politie of andere hulpdiensten op tijd kunnen opvolgen. Het toepassen van de juiste techniek op de juiste wijze is bij inbraakbeveiliging essentieel.

Martens Systems maakt een risicoanalyse en ontwerpt een beveiligingsplan op basis van de eisen van de verzekering en de wensen van de klant. Wij bouwen die installaties conform de BORG richtlijnen met de kwaliteitsproducten van o.a. Aritech; modern, betrouwbaar en functioneel.

Dit kunnen zowel bedrade alsmede draadloze installaties zijn.
Wij zijn een erkend Borg Technisch beveiligingsbedrijf.

Branddetectie

Martens Systems is een erkend Borg brandmeldinstallatiebedrijf.

Een tijdige detectie van brand en goede alarmering zorgt er voor dat mensen tijdig het pand kunnen verlaten en de schade beperkt wordt.
Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing. In samenwerking met het branddetectiebedrijf zorgen onze vaktechnisch opgeleide mensen voor de professionele installatie die een optimale werking garandeert.

Toegangscontrole

Wie komt er binnen en wie gaat weg? Het is een belangrijk onderdeel van bedrijfsveiligheid. Niet alleen voor registratie en controle, maar het heeft ook een belangrijke functie bij eventuele calamiteiten.

Er zijn diverse mogelijkheden om de toegang tot uw terrein of pand te controleren.

Dit kan bv door gebruik van een toegangsbadge, code, vingerscan, gezichtsherkenning of ANPR kentekenregistratie in combinatie met een camerasysteem.

aanleg van alle data infrastructuurICT

Martens Systems verzorgt de aanleg van alle data infrastructuur binnen bedrijfspanden alsook in de particuliere sector.
Wij leveren, monteren en installeren gecertificeerde koper en glasvezelnetwerken, inclusief patchkasten en apparatuur. In bestaande panden waar de bedrijfsactiviteiten niet onderbroken mogen worden zorgen wij dat we een minimum aan storende overlast bezorgen en zo schoon en stofvrij werken als mogelijk. In overleg stellen we een stappenplan op met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden.

Martens Systems zorgt er voor dat datacommunicatie en dus bedrijfsvoering op alle niveaus en binnen alle geledingen optimaal kan functioneren.

Martens Systems is bovendien gecertificeerd voor de merken Lexcom, Panduit en Leviton.

Ook kunnen wij voor u het opschonen van uw patchkast verzorgen.

Camerabewakingssystemen

Martens Systems is gecertificeerd partner van Mobotix IP-camerasystemen.

Helaas zien we te vaak dramatische beelden op TV bij “Opsporing verzocht”. En dan bedoelen we niet alleen het delict maar de kwaliteit van de opgenomen beelden. Een goede camera met daarbij de juiste opslag van beelden zijn daarbij essentieel.

Door de veelzijdige uitvoeringen, toepassingen en mogelijkheden van deze camera’s realiseren wij voor u een oplossing passend bij uw wensen en budget.
Video-deurintercom, ruimte bewaking, terreinbewaking, kentekenregistratie, toegangsverlening op basis van kenteken, branddetectie en bewegingsdetectie dmv thermische camera’s zijn een greep uit de diverse mogelijkheden.

Op basis van uw wensen en de omstandigheden op de locatie zorgen wij voor een maatwerk oplossing.

Telecom

Telefooncentrales

Wij installeren vaste telefooncentrales op locatie maar leveren ook hosted oplossingen met een telefooncentrale in de cloud.

Wij maken daarbij gebruik van de meest moderne oplossingen zoals o.a. VoIP, DECT over IP, gsm-integratie, koppeling CRM-pakketten en Unified messaging.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een passen voorstel maken.

Maakt u nog gebruik van analoge of ISDN netlijnen dan is het in veel gevallen voordeliger om te kiezen voor een IP oplossing. Dit scheel aanzienlijk in de kosten. Wij kunnen u hier geheel vrijblijvend in adviseren.

Geluidsinstallaties en omroepsystemen

Martens Systems realiseert geluidsinstallaties in winkels, bedrijven en openbare ruimtes voor o.a. achtergrondmuziek en ook omroepinstallaties voor kantoren en fabrieken.

Desgewenst kunnen wij deze geluidsinstallaties tevens voorzien van een ringleidingsysteem voor een betere verstaanbaarheid door slechthorenden.

Narrowcasting

Narrowcasting is een relatief nieuwe vorm van reclame die via digitale schermen eindeloze communicatie mogelijkheden biedt in zorginstellingen, apotheken, warenhuizen, supermarkten, autodealers, openbaar vervoer, winkels, horecagelegenheden e.d. Narrowcasting draagt bij aan een betere service, het maken van betere promotie, interactieve acties en het verhogen van de reclame-inkomsten.

Domotica

Martens Systems heeft zich ook gespecialiseerd in domotica (huisautomatisering). Leef- en wooncomfort, veiligheid en efficiënt en energiegebruik worden hiermee geregeld en kunnen via een ethernetaansluiting ook op afstand worden geregeld. Met domotica kunnen ook ouderen langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Deze systemen passen we toe in woningen maar ook in de utiliteitsbouw.

Vragen?

Neem contact met ons op!